SEGRE

Zoido garanteix pujada de sou per a policies i guàrdia civils el proper any

El ministre de l’Interior ha preferit no concretar la quantitat, que no serà lineal ni igual per a tothom

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido.

Zoido garanteix pujada de sou per a policies i guàrdia civils el proper anyEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assegurat aquest dimarts que tots els policies i guàrdies civils veuran en les seues nòmines un increment salarial el proper any, que ha preferit no concretar perquè, a més de no ser lineal ni igual per a tothom, serà anunciada primer els representants d’ambdós cossos.

Així ho ha promès el ministre en una entrevista en Onda Cero, en la que ha destacat que tant el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, com el president del Govern, Mariano Rajoy, han donat ja "el vistiplau" a la reivindicació que els policies i guàrdies civils siguin equiparats salarialment amb els cossos autonòmics. "No és una qüestió d’oportunisme, portem des de fa un any treballant i analitzant nòmines per ser capaços d’equiparar", ha afegit Zoido, abans de reiterar que l’esmentada pujada "encara no és determinada" i que queden "serrells", ja que aquest increment depèn de destinacions o categories i, sobretot, de comptar amb uns pressupostos generals.

I malgrat que el titular d’Interior ha admès que "els números estan fets", ha assenyalat que seran els representants dels sindicats de la Policia Nacional i els de l’associacions dels guàrdies civils els primers en ser informats d’aquesta decisió.

Zoido s’ha mostrat convençut que aquesta "justa" reivindicació que "avui és possible i abans era inviable" acabarà perquè "mossos, policies i guàrdies civils acabin cobrant igual en el mateix entorn atenent les seues categories i tenint relació també amb les policies locals".

tracking