SEGRE

ENSENYAMENT

Un col·legi de les Borges suspèn el pessebre vivent per tenir 'presos polítics'

alt

Pessebre vivent de Magraners

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques ha informat les famílies del centre a través d’un comunicat de la suspensió dels actes nadalencs pel malestar polític que viu el país i “perquè no podem tancar els ulls davant del que ocorre en el nostre entorn i perquè tenim gent a la presó”. En el comunicat, la direcció assenyala que, “aquest any, doncs, no tenim res a celebrar i no farem la representació del naixement, perquè el 25 aniversari de la celebració (de la representació) es mereix fer-ho amb alegria i felicitat; sense pensar que tenim gent a la presó”. També suspès el concert

TAMBÉ SUSPÈN EL CONCERT

El col·legi denuncia que “ens sentim atacats” per “les amenaces i mentides que s’estan estenent sobre l’escola catalana”.

El centre també subratlla que “treballem molt intensament per al bon funcionament de la immersió lingüística”, però  visa sobre “l’amenaça de poder perdre tot aquest esforç”. També s’ha suspès el concert de Nadal que el col·legi celebra per a totes les famílies de l’escola. Des de l’Ampa van donar suport a la reivindicació del centre i van respectar els canvis  previstos per la situació actual. 

tracking