SEGRE

MOBILITZACIÓ TRANSPORT

Lleida omple disset autocars cap a Brussel·les i Catalunya, més de 70

Lleidatans que participaran a la manifestació de Barcelona.

Uns 150 autocars surten de Lleida cap a la manifestació de BarcelonaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les territorials de l’ANC a Lleida i Iltrida Viatges ja han omplert més de disset autocars per anar a la manifestació a Brussel·les a favor de la independència el dia 7 de desembre. Els autocars sortiran de localitats com Tàrrega, la Seu d’Urgell, Sort, Tremp i les Borges Blanques.

Per la seua banda, Iltrida també noliejarà vuit autocars per arribar fins a la capital belga. A més a més, l’ANC i Òmnium van explicar ahir que setanta municipis catalans organitzen autocars i el vicepresident de l’Assemblea, Agustí Alcoberro, va apuntar a la presentació de la protesta que les entitats sobiranistes donen un “suport global” a les candidatures independentistes (JuntsxCat, ERC i CUP).

D’altra banda, l’ANC de Reus va cancel·lar ahir dos vols per assistir a la manifestació i el CDR de la Zona Alta va assegurar que es posaran en contacte amb les persones que estaven inscrites en aquests vols perquè acabin d’omplir el tercer avió que sortirà des de l’aeroport d’Alguaire, on queden una seixantena de places lliures.

tracking