SEGRE

PARTITS PRESENTACIÓ LLISTES

Soler es postula com el vot útil davant del nacionalisme

Qualifica la seua candidatura de “forta i per sumar gent” i avisa que surten a guanyar || Estén la mà al PSC i al PP per pactar

Els candidats de Ciutadans per Lleida.

Els candidats de Ciutadans per Lleida.SANTI COSTA DOMINGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ciutadans va presentar ahir a la plaça Bores els membres de la llista per Lleida, encapçalada per Jorge Soler, que ja va liderar la candidatura provincial en els comicis anteriors. Soler va presentar el seu partit com el vot útil davant dels nacionalismes. “Si la gent vol que el seu vot no vagi per al nacionalisme i l’independentisme, Ciutadans és el seu partit”, alhora que va anunciar que la formació d’Inés Arrimadas “surt a guanyar aquestes eleccions i a ampliar el nombre de diputats que tenim per Lleida”, on fins ara comptava amb dos.

Soler va qualificar la seua llista com “una candidatura forta i per sumar suports a Lleida i Catalunya”, i va destacar la figura de Javier Rivas (número 2), que “donarà veu als pobles del Pirineu, un dels territoris oblidats pel separatisme”. El candidat taronja va definir el seu projecte com a “alternatiu al que hi ha hagut en els últims anys a Catalunya: fomentar la divisió”. També va estendre la mà al PSC, al PP i “a tots els que entenguin que el futur no és trencar, sinó unir forces”, alhora que va destacar els punts en comú que tenen amb aquestes dos formacions més enllà de la qüestió nacional. “Amb els socialistes, compartim molts punts, especialment en l’àmbit dels projectes socials.”

Soler va presentar la candidatura per a aquests comicis a la plaça Bores, el mateix lloc en el qual ja va presentar la seua llista en les anteriors eleccions catalanes. “Aquesta plaça ens va donar molt bons resultats i esperem que continuï sent un lloc talismà per a nosaltres”, va dir Soler.

tracking