SEGRE

Senadors del PP van guanyar un 'cuponàs' que van comprar perquè acabava en 155

El sorteig es va celebrar el mateix dia que el Senat va votar l’article

Un quiosc de venda de bitllers de l'

Senadors del PP van guanyar un 'cuponàs' que van comprar perquè acabava en 155EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc senadors del PP es van emportar "un pessic" en el sorteig del cupó de l’ONCE del 27 d’octubre, en resultar agraciat un número que havien comprat "perquè els va fer gràcia", ja que acabava en 155, la xifra de l’article de la Constitució l’aplicació del qual havien votat en el ple del Senat.

Fonts el grup parlamentari popular han confirmat avui que quatre senadors d’Andalusia i un altre més asturià es van portar una quantitat no especificada gràcies al número 93155, premiat com a número addicional en el sorteig del "cuponàs" celebrat el mateix dia en què la Cambra Alta va votar el famós article 155.

Altres fonts han confirmat que els afavorits són els d’Almeria Luis Rogelio Rodríguez, Isabel Sánchez, Eugenio González i Rosario Soto -senadora per designació autonòmica-, així com l’asturià Mario Arias, que es van embutxacar "un pessic" gràcies a un casual cop de fortuna.

El fet és que, quan es disposaven a tornar a Almeria en un vol que partia de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, van veure a la venda un cupó que acabava igual que el número de l’article 155. Els senadors d’Almeria es van trobar a Barajas amb el representant asturià, que es va afegir amb ells a la compra d’aquest número.

Amb el seu "155" a la mà, els senadors van comprovar després que els havia tocat, si no el "cuponàs" de nou milions d’euros, sí un dels sis premis addicionals, que poden reportar al seu posseïdor una quantitat de 100.000 euros. Les fonts no han revelat quina va ser la quantitat cobrada ni han concretat si portaven més d’un cupó.

Quan s’acaba de complir un mes de l’entrada en vigor de les mesures aplicades a Catalunya pel Govern a l’empara de l’article 155, al Senat res no havia fet sospitar que per a cinc senadors del PP aquest número era també sinònim de bona sort. Sí que ho sabien el conjunt dels senadors andalusos, a qui els afavorits d’Almeria van convidar a dinar la setmana passada per celebrar el seu premi.

tracking