SEGRE

PARTITS COALICIONS

Cs demana a PP i PSC que uneixin forces contra la independència

El líder de Cs, Albert Rivera.

El líder de Cs, Albert Rivera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número dos de Ciutadans per Barcelona, Carlos Carrizosa, va demanar ahir al candidat del PP català, Xavier Garcia Albiol, que no “s’equivoqui d’adversaris”, i al cap de llista del PSC, Miquel Iceta, que reflexioni sobre la necessitat de formar un govern alternatiu en cas que perdin les forces independentistes.

En declaracions als mitjans, Carrizosa va assenyalar que el seu principal adversari és el “separatisme” i no els partits que defensen la Constitució, en al·lusió al PP i el PSC, amb els quals esperen formar un govern alternatiu si les forces independentistes no s’imposen després dels comicis, presidit pel partit més votat, que vaticina que serà Ciutadans. Per aquest motiu, va estendre de nou la mà al Partit Popular i al PSC per articular aquest eventual govern alternatiu perquè, segons el seu parer, “sembla que als socialistes els costa assumir que calgui formar un govern presidit per Arrimadas”.

Així, va cridar el líder socialista a reflexionar i a atendre la voluntat dels seus votants, al·legant que més del 60 per cent dels seus electors aposten per aquesta aliança amb la seua formació.

tracking