SEGRE

CORRUPCIÓ ANDALUSIA

Imputades 23 persones per contractes irregulars en cursos de formació

La jutge María Núñez Bolaños.

La jutge María Núñez Bolaños.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge María Núñez va imputar ahir vint-i-tres persones investigades pel cas dels cursos de formació de la ja desapareguda Fundación Andaluza Fondo de Formación i Empleo (Ffafe).

Els citats, que declararan al llarg del febrer vinent, i entre els quals es troba l’exdirector de la Ffafe Fernando José Villén Rueda, podrien estar involucrats en una nova sèrie d’irregularitats en la realització de contractes “indiciàriament irregulars”, segons assenyala la Fiscalia Anticorrupció, per un import proper als 9,5 milions d’euros.

Núñez, que va intentar arxivar el cas l’any passat, també va citar prop d’una dotzena de testimonis que hauran de donar llum sobre la possible contractació de treballadors sense concursos públics de mèrits.

Entre les diligències que la magistrada va acordar, es troba un informe “sobre els treballs de justificació i liquidació previ a la integració de la Ffafe en el SAE” (Servei Andalús d’Ocupació), on van ser subrogats 1.200 treballadors dels 2.000 que tenia la Ffafe quan es va vèncer el contracte. La Fundació també haurà d’entregar un informe definitiu sobre les subvencions investigades i les seues múltiples revisions.

tracking