SEGRE

SUCCESSOS INCENDIS

Dotze bungalous calcinats en un incendi a l'Estartit

Les flames no van causar ferits i és el segon foc en 48 hores || Una dona ferida a Figueres al cremar-se el seu habitatge

Un bomber durant l’incendi al càmping.

Un bomber durant l’incendi al càmping.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi al càmping Castell Montgrí a l’Estartit (Baix Empordà) va cremar dotze bungalous aquest dissabte a la nit, tres parcialment i dos van tenir afectacions a la façana.

Aquest és el balanç d’un incendi que els Bombers, amb set dotacions, van donar per extingit aquest dissabte a les 11 de la nit, després de rebre l’avís poc després de les set de la tarda. No consten persones evacuades ni ferides.

Aquest és el segon foc que afecta aquest càmping, situat en el quilòmetre 5 de la carretera local GI-641, en menys de 48 hores, ja que dijous a la nit les flames van cremar tres cabanes més i en van afectar unes altres dos.

Mentrestant, una persona va resultar ahir ferida menys greu en un incendi en un habitatge a Figueres. Els Bombers van rebre l’avís a les 11.05 hores del matí i van treballar amb cinc dotacions.

El foc es va declarar en un sisè pis i va cremar un menjador. La víctima va patir una cremada al peu i va ser traslladada menys greu a l’Hospital de Figueres. La resta de persones de l’habitatge van haver de ser evacuades i no se sap si podran tornar aviat.

Així mateix, una desena de persones van haver d’anar-se’n de casa provisionalment arran d’un incendi que es va declarar en una caldera d’un edifici situat al carrer de la Conca, a Sarral (Conca de Barberà).

tracking