SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Dos morts en un accident múltiple a l’AP-7 a Girona

Quatre persones més van resultar ferides || El xoc va provocar cues quilomètriques a l’autopista a l’incendiar-se un dels cotxes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones van morir ahir en un accident al quilòmetre 64,7 de l’autopista AP-7 a l’altura de Vilablareix (Girona), en el qual es van veure involucrats un camió, una furgoneta i quatre turismes, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L’avís de l’accident es va produir a les 06.02 hores del matí i també va provocar dos ferits greus i dos de menys greus, que van ser traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Les víctimes mortals són el conductor d’un dels turismes, de vint-i-un anys, nacionalitat espanyola i veí de Girona, i l’acompanyant, de vint-i-cinc i veïna de Salt.

Al punt on va tenir lloc l’accident es van mobilitzar un total de nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que al seu torn també va activar el servei de suport psicològic.

A més, el sinistre va provocar cues de fins set quilòmetres a l’autopista AP-7 i es va tancar la circulació d’aquesta via en sentit nord, ja que un dels vehicles implicats en l’accident es va incendiar, encara que a les 07.20 hores del matí es va obrir un carril i cap a les 09.50 hores es va reobrir tota la via.

tracking