SEGRE

PP CRÍTIQUES

Albiol veu “fanatisme” en una manifestació “esperpèntica”

Santamaría diu que van poder fer-la gràcies a tenir DNI espanyol

Xavier García Albiol i Soraya Sáenz de Santamaría.

Xavier García Albiol i Soraya Sáenz de Santamaría.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, va acusar ahir l’independentisme de traslladar la imatge de divisió i “ridícul” de la política catalana al cor d’Europa, amb una manifestació que, segons la seua opinió, “té un punt de fanatisme” i que va qualificar d’“espectacle d’allò més esperpèntic”. Va afirmar que milers de catalans es van traslladar fins a la capital d’Europa “empesos pel president més nefast que ha tingut la història de Catalunya”, per defensar “un senyor que ha intentat portar a terme un cop a l’Estat”.

“És una realitat paral·lela als problemes reals dels ciutadans que posa en evidència, a ulls de tot Europa, que hi ha una part de la població catalana, que per sort no és majoritària, que s’ha deixat portar per un encantador de serps, un irresponsable que ha portat Catalunya a la decadència i la màxima fractura social”, va assegurar. Per la seua banda, la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va dir als manifestants independentistes que, si són a Brussel·les, és gràcies al fet que tenen un DNI espanyol i que viuen en un país que forma part de la Unió Europea. “Estan exercint un dret europeu derivat del fet que Espanya forma part d’aquesta Unió Europea que precisament critiquen, i alguns assumint sortir-ne, els impulsors del vell procés”, va dir Sáenz de Santamaría.

Va lamentar que els impulsors d’aquesta marxa no dubtin “a llançar pedres sobre la teulada europea quan no els secunden”. “Tenir un DNI espanyol i pertànyer a la Unió Europea és el que els ha permès anar-hi i manifestar-se”, va recalcar.

Xavier García Albiol i Soraya Sáenz de Santamaría.

Xavier García Albiol i Soraya Sáenz de Santamaría.SEGRE

tracking