SEGRE

SUCCESSOS GIRONA

A la presó per abusar de l’assistenta del seu pare i disparar a un mosso

El marit de la dona va denunciar els fets i un agent va resultar ferit per un balí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de cinquanta-vuit anys va ingressar ahir a la presó preventivament acusat d’abusar sexualment de la cuidadora del seu pare i de disparar a un Mosso d’Esquadra amb una escopeta de balins.

Els fets van tenir lloc aquest dijous al matí a la localitat de Ventalló, a l’Alt Empordà, després que el marit de l’assistenta, que havia començat a treballar-hi el dia anterior, es desplacés fins a la casa de l’agressor, preocupat perquè la seua esposa no havia tornat. Una vegada hi va arribar, l’home va veure la seua dona nua i retinguda per l’agressor, que també s’havia tret la roba i que semblava patir trastorns mentals.

El marit de la víctima va avisar immediatament els Mossos d’Esquadra, ja que l’agressor li havia sostret prèviament el telèfon mòbil a la dona i l’havia apagat. Quan els agents hi van arribar, cap a les 9 del matí a l’habitatge, l’agressor, que portava una arma d’aire comprimit i una escopeta de perdigons, els va rebre amb trets.

Un d’aquests va ferir un agent al colze que li va provocar una lesió de catorze mil·límetres. A causa d’això, va haver de ser traslladat a l’Hospital de Figueres.

Finalment, l’atacant va ser arrestat. Davant del jutge, va negar els fets i es va declarar innocent dels delictes d’agressió sexual, atemptat a l’autoritat, lesions i detenció il·legal que li imputen els Mossos.

Difondre imatges de la suposada violació de La Manada és delicte? La Policia Foral de Navarra va advertir ahir que és delicte distribuir fotogrames de la suposada violació a una jove madrilenya que va tenir lloc durant els Sanfermines del 2016 i que s’imputa a un grup de cinc joves sevillans conegut amb el nom de La Manada. Així doncs, des d’aquest cos es va recordar que reenviar aquestes imatges que circulen per la xarxa, i que es van mostrar durant la celebració del judici, que ja ha quedat vist per a sentència, constitueix un “delicte contra la intimitat recollit a l’article 197.7 del Codi Penal”.

tracking