SEGRE

PSC LA SEU D?URGELL

Espadaler: “El PSC és l’única opció per paralitzar la visió independentista”

El candidat participa en un acte a la Seu

Un moment de l’acte d’ahir a la Seu amb Ramon Espadaler, Carles Losada i Òscar Ordeig.

Un moment de l’acte d’ahir a la Seu amb Ramon Espadaler, Carles Losada i Òscar Ordeig.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número 3 de la llista del PSC per Barcelona, Ramon Espadaler, va afirmar ahir que l’aliança que representa en unió amb Miquel Iceta i el PSC “és l’única opció possible per paralitzar democràticament la visió independentista que ens ha portat de nou a les urnes” i per “evitar que el pèndol se’n vagi cap a l’altre extrem, el de Ciutadans, on l’únic que faríem és sortir del foc per posar-nos a les brases” cosa que representaria, va afegir, “la humiliació de Catalunya”. El candidat d’Units per Avançar va apel·lar “el vot socialista de sempre però també el vot catalanista moderat que no han votat mai el PSC”. En aquest sentit va voler donar un missatge de “tranquil·litat i seguretat” als assistents i va assegurar que “farem un bon ús del vot per tornar la política a les institucions i tornar a fer la política des de la legalitat”.

Espadaler va participar en un acte a la Seu amb el candidat del PSC per Lleida, Òscar Ordeig, i el professor universitari Carles Losada. Ordeig va afirmar que “el pròxim 21-D tocarà elegir entre paràlisi i conflicte o solucions i progrés” per a Catalunya. Va explicar que “Catalunya no pot estar cada dos anys tornant a la casella de sortida i intentant una partida que divideix cada vegada més la societat” i va fer una crida “al catalanisme moderat” com l’“únic capaç de construir una alternativa que eviti l’actual enfrontament”.

Losada va destacar que “el deteriorament econòmic pot empitjorar de manera important si es manté un govern independentista” i que “la confrontació social pot ser pitjor amb una victòria de Ciutadans més el Partit Popular”.

Una desena de persones es van manifestar contra Ordeig a les portes del lloc on es va celebrar l’acte.

tracking