SEGRE

VÍDEO. Protesta contra el Govern del PP davant de la Llotja

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes cent vint persones amb estelades, llaços grocs i cartells i pancartes en què es podia llegir “Llibertat presos polítics” i “L’1-O vam votar República” van protestar ahir a l’exterior de la Llotja abans de l’arribada del president del Govern central per participar en el míting del PP. Dividits inicialment en diferents grups a l’avinguda de Tortosa, van corejar crits com ara “Fora les forces d’ocupació”, “Partit Popular, partit feixista” i “No hi som tots, falten els presos”. Desenes d’agents dels Mossos es van desplegar per allunyar els manifestants de l’acte polític i concentrar-los a l’entrada dels carrers Roger de Llúria i passatge Sant Jeroni. En aquell moment hi va haver moments de tensió entre participants a la protesta contraris a desplaçar-se i els agents que es van saldar amb empentes i crits. Els manifestants es van dispersar poc després de l’arribada de Mariano Rajoy. Aquesta mobilització s’emmarca en una campanya electoral tensa sota la intervenció del 155, entre els efectes del qual hi ha l’entrega a l'Aragó de l'art Diocesà.

Mariano Rajoy, Xavier García Albiol i Marisa Xandri, ahir a l’arribar al dinar míting que el PP va celebrar a la Llotja de Lleida.

Mariano Rajoy, Xavier García Albiol i Marisa Xandri, ahir a l’arribar al dinar míting que el PP va celebrar a la Llotja de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

tracking