SEGRE

Arrimadas crida al "vot taronja" per "enterrar l'etapa negra de Catalunya"

Arrimada crida al

Arrimada crida al "vot taronja" per "enterrar l'etapa negra de Catalunya"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata de Ciutadans a la presidència, Inés Arrimadas, ha cridat avui a "enterrar l’etapa negra de Catalunya amb vots taronges", i ha augurat que el 21D serà una "data històrica" per al procés sobiranista, la de "la seua data de caducitat", perquè el seu partit és "garantia de canvi".

Arrimadas ha protagonitzat avui un acte de campanya a la plaça Imperial Tarraco, de Tarragona, al costat del president de Ciutadans, Albert Rivera, i el candidat per aquesta província, Matías Alonso, que ha reunit a unes 1.300 persones.

Durant la seua intervenció, Arrimadas ha assegurat que Cs és l’"única garantia de canvi" a Catalunya, perquè és el vot "nítid i clar" que pot "derrotar" al nacionalisme i al procés independentista, que no ha tingut "ni la majoria social, ni el suport internacional, ni la raó".

Així, la candidata a les eleccions del 21 de desembre ha anomenat els catalans a "enterrar l’etapa negra de Catalunya amb vots taronges", i ha pronosticat que la "data històrica del procés" serà el 21D, perquè serà la seua "data de caducitat definitiva".

La candidata ha apel·lat en nombroses ocasions al canvi en el seu discurs, un "canvi de rumb" que veu "possible" a Catalunya, com apunten diversos sondejos: "El canvi és possible, no és una utopia. Guanyar per primera vegada al nacionalisme no és una utopia, és una realitat", ha clamat.

Atansades ha reivindicat així un "canvi" a Catalunya i no un "recanvi de polítiques nacionalistes".

"Un canvi a Catalunya, senyor Puigdemont, significa començar a unir, un canvi significa preocupar-se pels problemes i no generar nous; un canvi, senyora Rovira, és mirar al segle XXI i a Europa i no a 1.714; un canvi, senyor Romeva, és gastar els diners perquè no hi hagi barracons a les escoles en lloc d’obrir ambaixades per vendre un procés que ningú no compra; un canvi és respectar tots els catalans", ha desgranat.

Arran de les seues crítiques als independentistes, Arrimadas ha retret a Puigdemont que els aturats, els autònoms o els que són en llistes d’espera en la sanitat pública catalana "no se’n poden anar a Brussel·les, perquè han de quedar-se aquí pagant les seues factures".

Arrimadas, així, ha assenyalat que Puigdemont ha estat el president "del procés i de la confrontació", mentre que ella vol ser la presidenta de la convivència, de les polítiques socials, la presidenta que vol que tornin les empreses."

Arrimada crida al

Arrimada crida al "vot taronja" per "enterrar l'etapa negra de Catalunya"EFE

Arrimada crida al

Arrimada crida al "vot taronja" per "enterrar l'etapa negra de Catalunya"EFE

tracking