SEGRE

CATCOMÚ-PODEM MÍTING CENTRAL A LLEIDA

Xavier Domènech: “Ciutadans ha aconseguit que el PP sembli un partit de centre”

“El desastre del pacte entre Cs i el PSC ja l’hem vist a Lleida i no volem que es repeteixi a Catalunya”

Jaume Barberà, Sara Vilà, Xavier Domènech i Mar García, ahir en un acte celebrat a l’IMAC.

Jaume Barberà, Sara Vilà, Xavier Domènech i Mar García, ahir en un acte celebrat a l’IMAC.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat de Catalunya en Comú-Podem a la presidència de la Generalitat, Xavier Domènech, va afirmar ahir en l’acte central de campanya de la formació a Lleida que “Ciutadans ha aconseguit que el PP sembli un partit de centre”. Domènech va recordar que “som davant del bloc del qual José María Aznar ha demanat el vot per a Ciutadans, que viu de la confrontació. També demostra que el PP ha renunciat a Catalunya amb l’elecció del seu candidat [amb referència a Xavier García Albiol]”. El líder dels comuns també va advertir d’una possible aliança entre els socialistes i la llista que lidera Inés Arrimadas. “El desastre del pacte entre Ciutadans i PSC ja l’hem vist a Lleida i no volem que es repeteixi a Catalunya, i també ho volem canviar aquí.”

També es va referir a les obres de Sixena: “El suport dels socialistes al PP ha convertit Méndez de Vigo en el conseller de Cultura de la Generalitat i ha provocat que les obres d’art se’n vagin de Lleida. Gràcies, PSC!” També hi va haver crítiques per al bloc independentista, del qual va assegurar que “han estat uns irresponsables, perquè han sacrificat l’agenda social, han sacrificat el país i no l’han alliberat”, i va afegir que “han anat en contra d’una part de la gent, generant frustració i sense avançar ni un centímetre en l’autogovern”.

Domènech va mostrar una clau al final del míting perquè “la clau la tenim nosaltres”, per la qual cosa va demanar lluitar per captar el vot “del milió de catalans que no pertany a cap dels dos blocs”. També va assegurar que “Sara Vilà [número 1 de la formació a Lleida] serà al Parlament”. Catalunya en Comú-Podem no tenia representació lleidatana en aquesta última legislatura.

L’acte a Lleida va comptar amb el periodista Jaume Barberà, que ocupa el número 84 de la formació a Barcelona. El comunicador va assegurar que “com a ciutadà que vol la independència de Catalunya, exigeixo immediatament la retirada del 155, la sortida de la presó dels presos polítics i el retorn dels exiliats”. Barberà va apostar per “tornar a l’Estatut i a la Constitució per reconstruir ponts amb aquells que respecten el nostre dret a l’autodeterminació”. Per la seua part, Vilà va assegurar que “tornarem a posar Lleida a l’agenda, ja que en els últims anys ha estat oblidada”. La candidata va afirmar que “nosaltres som honestos. No canviarem el nostre discurs per guanyar quatre vots més”.

Jaume Barberà, Sara Vilà, Xavier Domènech i Mar García, ahir en un acte celebrat a l’IMAC.

Jaume Barberà, Sara Vilà, Xavier Domènech i Mar García, ahir en un acte celebrat a l’IMAC.LLEONARD DELSHAMS

tracking