SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Els Mossos d’Esquadra troben una dona assassinada a Ciutat Vella de Barcelona

Si es tractés d’un crim de violència masclista, ja serien 55 les assassinades aquest any

Imatge d’arxiu d’un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Imatge d’arxiu d’un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona es va trobar ahir morta i amb signes de violència al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Segons van comunicar els Mossos d’Esquadra, la investigació està sota secret d’actuacions, de manera que no van facilitar informació addicional sobre la víctima ni detalls de com podria haver mort. Els agents van rebre ahir diumenge a la tarda, cap a les 15.25 hores, l’avís que s’havia localitzat el cos d’una dona amb signes incompatibles amb la vida. La van trobar a l’interior d’un pis situat al carrer Riera Alta. Si es tractés d’un cas de violència masclista, seria la cinquanta-cinquena víctima mortal aquest any a l’Estat (de moment estan confirmats quaranta-sis assassinats d’adultes i vuit de menors). A més, hi ha tres homicidis de dones en investigació. Al llarg de tot el 2016, hi va haver quaranta-cinc persones (quaranta-quatre dones i un nen) assassinades per la violència masclista.

D’altra banda, la Policia Local de Sevilla va detenir dos homes a la zona Nord de la capital sevillana durant la matinada de dissabte per haver agredit presumptament les seues parelles respectives en sengles suposats casos de violència en l’àmbit familiar.

Un dels detinguts, un home de trenta-nou anys, al qual li consten cinc detencions prèvies, va ser arrestat per presumptament agredir la seua parella de trena-sis anys, que està embarassada. L’altre detingut, un home de quaranta-vuit anys que també comptava amb tres detencions anteriors, va ser detingut acusat d’haver agredit la seua parella de vint-i-vuit anys.

tracking