SEGRE

SUCCESSOS PROSTITUCIÓ

Arresten el suposat assassí d’una prostituta al Raval

Amics de La Manada declaren acusats de violar una jove drogada || Jutgen un home per abusar del seu fill a Lugo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns el presumpte autor de la mort d’una prostituta de nacionalitat xinesa de 48 anys al barri barceloní del Raval, el cadàver del qual va ser trobat diumenge a la tarda en un pis de la zona amb signes de violència. L’home, de 58 anys i nacionalitat italiana, es va entregar en una comissaria de Badalona.

D’altra banda, tres amics dels joves sevillans coneguts com La Manada, que van ser acusats de violar una jove madrilenya durant els Sanfermines del 2016 i el judici dels quals va quedar vist per a sentència, van declarar ahir davant del jutge com a presumptes autors d’una violació a una noia de 21 anys a Torrecampo (Còrdova).

A més, se’ls investiga per registrar els fets en vídeo i difondre’ls via WhatsApp. La violació hauria tingut lloc dins d’un vehicle i els investigats haurien pogut sotmetre la jove administrant-li la droga burundanga.

En un altre ordre de coses, jutgen a Lugo un home que ha estat acusat d’abusar del seu fill menor i de dos amics d’aquest. La defensa va argumentar ahir que “no hi ha ni una sola prova” que sostingui l’acusació. Igualment, els lletrats van afegir que tot es deu a la “mala relació que existia amb la mare del menor”, de qui es trobava separat. La Fiscalia va sol·licitar per a l’acusat 45 anys de presó.

tracking