SEGRE

LA CARA DE...

Montse Mínguez: «La paraula 'procés' ja cansa»

Número 2 de la llista del PSC

«La paraula ‘procés’ ja cansa»

«La paraula ‘procés’ ja cansa»ÓSCAR MIRON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Com es va sentir dilluns al veure que se n’anaven les obres d’art del Museu cap a Sixena?

Va ser un dia trist per a Lleida i, per descomptat, no ens agraden les càrregues policials. Però li he de dir que els socialistes hem exhaurit totes les vies judicials i encara hem de veure com acaben els recursos.

I què me’n diu que tanta gent responsabilitzi Àngel Ros pel suport socialista al 155?

És que al final el culparan de la mort de Kennedy! Sixena no té res a veure amb el 155. Si no s’hagués proclamat la DUI no hi hauria 155. Mai un govern ha estat tan irresponsable ni ha fet tant de mal perquè per la seua culpa se n’han anat 3.000 empreses i les 44 obres de Sixena. A més, gairebé 50 més se’n van anar abans del MNAC amb el suport de Puigdemont i Junqueras i ningú va parlar d’espoli.

Un company d’ideologia com Javier Lambán es queixa ara del mal estat de les obres i no descarta demanar indemnitzacions...

Em semblen unes declaracions desafortunades. Les obres es van protegir a Lleida i moltes van ser restaurades i tot amb una inversió important.

El seu lloc sembla ser sempre el 2. Preveu anar aviat d’1 en alguna llista, com la de les municipals?

Queda molt... Primer veurem què passa el 21-D. I Ros està disposat a repetir si el partit l’hi demana i la seua família el recolza.

L’enquesta de SEGRE veu possible dos escons per al PSC a Lleida...

Si és així significarà que ha calat la nostra campanya, molt personalitzada, i que la gent veu Iceta un candidat que advoca pel pacte, que vol sumar i no dividir i que pot aportar solucions. Perquè tant els immobilistes com els separatistes el que fan és només dividir.

Fan molt porta a porta, els n’han tancat cap?

No li diré que no, però són molts més els que ens les obren i això s’agraeix. La gent té ganes de parlar sense entrar en confrontacions i n’hi ha molts que volen votar però encara no saben qui. Són aquests que hem de mobilitzar.

Li fa al·lèrgia la paraula ‘procés’?

Al·lèrgia no, però cansa. Ja l’hem viscut i hem comprovat que ha estat un fracàs. La gent té problemes més reals.

Per acabar, què té contra Anna Tarrés?

Personalment res, però a mi no em representaria pas com a diputada després del que va dir a les nadadores, com “estàs grassa” o “empassa’t els teus vòmits”.

tracking