SEGRE

Rajoy avisa que el Govern "seguirà allà" el dia 22 per garantir la llei

El president del Govern ha visitat per sorpresa Badalona per assistir a la inauguració de l’Oficina d’Atenció als Veïns del PPC

Rajoy, aquest dimecres a Badalona.

Rajoy avisa que el Govern "seguirà allà" el dia 22 per garantir la lleiEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern i líder del PP, Mariano Rajoy, ha afirmat aquest dimecres que el dia després del 21D el seu Executiu "seguirà allà", amb la voluntat de diàleg amb qui sigui elegit nou president català i per garantir que "Catalunya continuarà sent Espanya i Europa". Rajoy ha visitat avui per sorpresa Badalona per assistir a la inauguració de l’Oficina d’Atenció als Veïns del PPC, on ha denunciat que el procés independentista "ha estat la història d’un enorme engany que ara ha quedat acreditat", després de fer-se públic el contingut de l’agenda d’un dels principals responsables del procés.

En la seua segona visita a Catalunya en aquesta campanya electoral, Rajoy ha assegurat que els independentistes van ocultar informació als ciutadans i "els van enganyar" en dir que els anaven a donar suport a tots, quan en realitat no "els ha donat suport ningú en cap lloc del món".

El problema dels independentistes, ha dit Rajoy, és que es van trobar un Govern espanyol que "no va ser feble", ja que va poder pactar amb altres partits per aplicar la llei, cessar el Govern i restablir la legalitat a Catalunya. "I va aconseguir el suport de tot Europa sense excepció i va convocar eleccions", ha ressaltat.

Acompanyat del candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, i de la número dos de la llista, Andrea Levy, Rajoy ha recordat que va ser ell que va posar en marxa l’aplicació del 155 "per recuperar la legalitat que alguns havien violat". I ha destacat així mateix que després de les eleccions del 21 de desembre aquest mateix Govern "seguirà allà", amb la mà estesa al diàleg però, sobretot, "com a garantia que Catalunya continuarà sent Espanya i Europa". "Això és l’únic que és segur", ha postil·lat.

tracking