SEGRE

JXCAT ENSENYAMENT

L’ANC només reconeixerà com a president Puigdemont

El líder de JxCat defensa l’escola catalana |

A Lleida es va organitzar la Festa de la Dignitat, en memòria dels Jordis i els exconsellers empresonats.

A Lleida es va organitzar la Festa de la Dignitat, en memòria dels Jordis i els exconsellers empresonats.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ANC va anunciar ahir que només reconeixerà el “president legítim” de les eleccions del 27 de setembre del 2015, que va ser Carles Puigdemont. L’entitat assegura que “ja que el president i el Govern legítim de Catalunya no han acabat la seua legislatura ni han dimitit voluntàriament, després del 21-D l’ANC reconeixerà únicament el president legítim sorgit de les urnes del 27-S del 2015 i el Govern que aquest designi”. Per la seua part, Puigdemont va assegurar ahir que “el front del 155 no aconseguirà vèncer l’escola catalana” i va apuntar que els hauria de caure “la cara de vergonya” per les “calúmnies” als professors.

Així mateix, Puigdemont ha presentat una denúncia per presumptes delictes d’amenaces i d’odi pel vídeo en el qual apareix un home sobre un tanc en marxa que avisa que donarà “una sorpresa a Puigdemont”.

D’altra banda, el president de l’ANC i número 2 de JxCat, Jordi Sànchez, va ser traslladat de mòdul a la presó de Soto del Real per difondre’s un missatge seu gravat per a un míting. Segons va explicar el seu advocat, Jordi Pina, no ha fet res en contra del reglament penitenciari i castigar-lo és “una arbitrarietat total” i estudiarà presentar una queixa.

Ahir es van complir dos mesos de l’entrada a presó dels Jordis i Catalunya es va tenyir de groc en la seua memòria i la dels exconsellers empresonats.

tracking