SEGRE

CIUTADANS LLEIDA

Girauta: “Revertirem en benestar l'energia gastada en el procés”

Cs confia a aconseguir quatre diputats a Lleida

Girauta i els cinc candidats de Cs per Lleida, ahir.

Girauta i els cinc candidats de Cs per Lleida, ahir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de Ciutadans al Congrés dels Diputats, Juan Carlos Girauta, va assegurar ahir en un acte a Lleida que revertiran “tota l’energia gastada en el procés” per al benestar de la ciutadania, la igualtat i la justícia.

Girauta ho va afirmar al restaurant El Galeó, on el partit taronja va realitzar un acte de campanya amb els cinc primers candidats de la llista per Lleida, encapçalada per Jorge Soler.

Jorge Soler prioritza l’institut de Cappont, reduir les llistes d’espera i el nombre d’aturats

El portaveu de Ciutadans va garantir que el seu discurs “és el mateix tant a Madrid com a Lleida”, i va criticar que altres partits opinin coses diferents depenent d’on es trobin. En aquest sentit, va dir que aquesta forma d’actuar “trenca la manera de concebre la política”, i per això “ens interessa que el Senat faci la representació territorial que ha de fer”.

Per la seua banda, el cap de llista per Lleida, Jorge Soler, va afirmar que és “clau superar la crisi institucional a Catalunya”, a més de crear un pla de xoc perquè totes les empreses que se n’han anat tornin i millori l’economia “danyada pel procés”.

Soler va assegurar que la representació lleidatana de Cs al Parlament “revertirà les llistes d’espera a Lleida; farà disminuir el nombre d’aturats, que ara és de dos mil; garantirà els ajuts de la PAC per als pagesos, i culminarà el canal Segarra-Garrigues, entre altres punts”. També va criticar els alts preus de l’Avant per anar a Barcelona i va prioritzar la construcció de l’institut de Cappont, per al qual “el Govern de JxSí no ha destinat cap pressupost”.

Així mateix, Soler es va mostrar optimista de cara les eleccions, ja que, “com diuen els sondejos, tot apunta que traurem el tercer diputat, David Bertran, encara que esperem arribar als quatre”.

tracking