SEGRE

PSC ACTES FINALS

Borrell diu que “arribarem a les mans” si segueix el procés

L’exministre critica els “efectes” del procés en l’economia || Iceta defensa la “reconciliació” davant la “revenja” de Cs

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’exministre socialista Josep Borrell va assegurar ahir que “seguir picant pedra, elegir un Govern que continuï fent el mateix plantejament de som una república, és una manera de donar-se cops de cap contra una paret”, i que “l’economia i la societat acabaran patint tant que acabaran trencant-se i arribarà un dia en què arribem a les mans”. Ho va dir en un acte electoral del PSC al Parador de Lleida, al qual van assistir uns setanta-cinc empresaris, en el qual va criticar els costos del procés i va assegurar que “els efectes negatius per a l’economia encara estan per arribar. Davant de les acusacions d’alguns partits sobiranistes, que asseguren que Espanya és un país “franquista”, Borrell ho va rebutjar i va afirmar que “si fóssim un Estat franquista, els Jordis haurien pogut fer la passejada com si fossin toreros a les portes del tribunal?”.

Per la seua banda, el candidat del PSC per Lleida, Òscar Ordeig, ha explicat que “la política catalana s’ha polaritzat, entre l’immobilisme d’uns i la unilateralitat d’altres”, i va assegurar que “s’ha fet molt mal a l’economia” i que ara “Lleida és menys competitiva”.

Borrell demana una solució al conflicte català per evitar que “la societat acabi trencant-se”

El presidenciable del PSC, Miquel Iceta, va llançar un “últim crit” per demanar el vot per al seu partit, que va erigir com l’única papereta que assegura la “reconciliació” real i que “no es divideixi el poble català”, en contrast amb la “revenja” que proposa Ciutadans. Durant el míting de tancament de la campanya celebrat a Cornellà, Iceta va centrar les seues crítiques en Ciutadans, que va acusar d’utilitzar la paraula reconciliació com a revenja. “Quan hi ha revenja no hi ha reconciliació. Quan hi ha falta de respecte, no hi ha reconciliació. Quan es busca la derrota d’altres, no hi ha reconciliació”, va dir, i va assegurar que la reconciliació que proposen els socialistes és “sincera i genuïna”.

Per la seua banda, l’expresident del Govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero va criticar la “falta de solvència ideològica i intel·lectual” dels independentistes.

257584_1.jpg

257584_1.jpgMAGDALENA ALTISENT

257584_2.jpg

257584_2.jpgMAGDALENA ALTISENT

tracking