SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Lloga una habitació i l’obliguen a prostituir-se

Al barri del Raval de Barcelona || Tres membres de la família propietària del pis estan detinguts i uns altres dos, fugits

Un cotxe dels Mossos d’Esquadra patrulla pel barri del Raval.

Un cotxe dels Mossos d’Esquadra patrulla pel barri del Raval.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres persones sospitoses d’haver explotat sexualment una dona de trenta-un anys a Barcelona. Segons la versió de la víctima, tot plegat hauria començat quan va llogar una habitació al barri barceloní del Raval el setembre del 2017 per compartir casa amb un matrimoni i els seus tres fills, que ja residien a l’immoble.

Pocs dies després de començar a conviure-hi, van arribar les primeres amenaces i coaccions per part d’un dels fills de la família, que l’obligava a exercir la prostitució als carrers del districte de Ciutat Vella i l’obligava a donar els diners obtinguts a la família. D’aquesta manera, segons el relat, si la víctima es negava a prostituir-se, un dels fills del clan familiar li clavava una pallissa. El cas hauria sortit a la llum després que la dona avisés la Guàrdia Urbana de Barcelona de les coaccions a les quals estava sotmesa. Immediatament, els agents van traslladar la informació als Mossos d’Esquadra, que la van rebre el 5 de desembre i van efectuar les tres detencions el passat 11 de desembre. Els arrestats van passar a disposició judicial acusats de cometre els delictes d’amenaces, lesions i proxenetisme i prostitució de majors d’edat, i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs. La resta del nucli familiar va fugir a Romania i es troba en recerca i captura.

tracking