SEGRE

SUCCESSOS BENICÀSSIM

Moren dos joves després de xocar contra una gasolinera

La col·lisió del cotxe va provocar que s’hi calés foc || El sinistre va tenir lloc cap a les set del matí

El vehicle accidentat, ahir, en una gasolinera de Benicàssim.

El vehicle accidentat, ahir, en una gasolinera de Benicàssim.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia de 20 anys i un noi de 28 van perdre ahir la vida després de col·lidir el cotxe en el qual circulaven contra una gasolinera ubicada a l’N-340, al terme municipal de Benicàssim, a Castelló. El sinistre, en el qual també va morir un gos que anava al vehicle, va tenir lloc cap a les 06.45 hores del matí, al sortir el vehicle de la carretera i impactar contra una estació de servei BP i calar-s’hi foc.

Fins al lloc es van traslladar dos dotacions dels Bombers, que a l’arribar es van trobar amb l’accident de trànsit i amb dos treballadors de l’estació de servei que intentaven sufocar les flames amb l’ajuda d’uns extintors, amb la qual cosa van poder deixar l’incendi debilitat. A més, els empleats de la gasolinera també havien aconseguit extreure de l’interior del vehicle sinistrat una de les víctimes. L’altra hauria estat excarcerada posteriorment per la dotació de bombers. A l’arribar-hi els serveis d’emergències mèdiques i després de comprovar que la jove ja es trobava sense vida, van intentar practicar-li la reanimació cardiorespiratòria al noi, al qual tampoc van poder salvar la vida.

Els empleats de l’estació de servei van intentar sufocar l’incendi amb l’ajuda d’extintors

Segons algunes informacions, les dos víctimes mortals, veïnes de Vila-real, haurien estat vistes pels carrers d’aquesta localitat mantenint una discussió cap a les 06.30 hores del matí.

Al lloc de l’accident, i a més de les dos víctimes mortals, els Serveis d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) van atendre un home de 38 anys, repartidor de l’estació de servei, que, tot i que no va necessitar ser traslladat a un centre mèdic, patia una crisi d’ansietat i tenia diverses lesions lleus per l’impacte de vidres que es va produir arran del xoc i el posterior incendi.

La carretera en la qual va tenir lloc el sinistre mortal es troba en el punt de mira pels experts, al ser considerada una de les vies en les quals es registren més sinistres mortals de la província de Castelló, de manera que té marcats com a altament perillosos fins a quatre trams.

tracking