SEGRE
Carmen Franco

Mor als 91 anys la filla de FrancoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carmen Franco, única filla de Francisco Franco, ha mort aquest divendres als 91 anys al seu domicili de Madrid a conseqüència d’un càncer terminal que li va ser detectat aquest estiu. La seua mort ha estat confirmada en un tuit pel seu nét Luis Alfonso de Borbón en el que assenyala textualment: "Déu s’ha emportat Man (d.e.p.) però ella no se n’ha anat: la tindré sempre al meu cor".

La filla de Francisco Franco (Oviedo, 1926) patia un càncer terminal que li va ser detectat aquest estiu, i ahir, la seua filla Carmen Martínez Bordiú va confirmar a TVE l’agreujament del seu estat de salut.

Des d’ahir al matí s’havien atansat al domicili de la duquessa de Franco, ubicat al carrer dels Germans Bécquer, al districte de Salamanca, diversos familiars i amics, entre ells dos de les seues filles, Mariola i Carmen, i la seua néta Cynthia Rossi.

En un reportatge del diari El Mundo publicat el passat 18 de novembre, Carmen Franco reconeixia que patia un càncer terminal que li havien detectat aquest estiu. "Bueno sí, ara és refredat, però el que tinc és un càncer terminal. Tot ha estat aquest estiu, he estat 15 dies de metges i diuen que ha de ser de fa temps, però ho he assumit i no passa res. No tinc tractament, no fa falta, però bé, moltes gràcies pel seu interès", afirmava la periodista en el reportatge.

tracking