SEGRE

TRIBUNALS

Arriba al jutjat l’autor confés de l’assassinat de Diana Quer

En mig dels crits i insults d’un grups de joves concentrats a l’entrada de la seu judicial

Arriba al jutjat l'autor confés de l'assassinat de Diana Quer

Arriba al jutjat l'autor confés de l'assassinat de Diana QuerEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Enrique Abuín, "El Xiclet", autor confés de l’assassinat de Diana Quer ha arribat als jutjats de Ribeira (A Coruña) poc abans de les nou del matí, on prestarà declaració davant del jutge del cas.

Abuín va entrar al jutjat en un furgó policial a les 8,52 hores enmig dels crits i insults d’un grups de joves concentrats a l’entrada de la seu judicial.

El presumpte assassí declararà davant del jutge a les 72 hores de la seua detenció per la Guàrdia Civil i després de trobar-se el cadàver de la jove madrilenya Diana Quer en un pou dins d’una nau industrial en Rostits, a Rianxo (A Coruña), després de la confessió del presumpte homicida.

La detenció d’Abuín, conegut per l’àlies "el Xiclet", va ser possible gràcies a les investigacions de la Guàrdia Civil arran d’un intent de segrest d’una persona el passat 25 de desembre a Boiro (A Coruña), i ja que figurava en la llista de sospitosos per la desaparició de Diana Quer.

En la resolució del cas ha estat determinant el testimoni de la dona del presumpte assassí, que va relatar als agents que el seu marit no va ser amb ella la nit de la desaparició de la jove madrilenya, en contra de la qual cosa havia dit fa mesos i que va servir de coartada a l’autor confés del crim.

tracking