SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA FAMILIAR

Un maltractador, detingut pel segrest dels seus dos fills menors a Sevilla

Els va usar d’escut al localitzar-lo la policia

La mare, Sonia Barea, ja té amb ella els petits.

La mare, Sonia Barea, ja té amb ella els petits.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home acusat de segrestar els dos fills de 9 i 10 anys al no entregar-los al punt de trobada va ser detingut ahir per la Policia Nacional a Dos Hermanas (Sevilla) i els dos menors van tornar amb la seua mare. El detingut, d’inicials M.L.F., es va mostrar “molt agressiu” durant la detenció a casa de la seua nòvia, on inicialment “es va parapetar” davant dels nens i va agredir amb un ganivet tres agents.

Els nens es troben “perfectament” i ja van ser entregats a la mare en dependències de la Prefectura Superior de Policia a Sevilla, segons va explicar la Policia Nacional. L’arrestat –condemnat per maltractaments, lesions i danys– passarà avui a disposició del jutjat de violència de gènere de Sevilla pels presumptes delictes de sostracció de menors, lesions i atemptat a causa de l’agressió als tres policies, atesos per talls i lesions no greus.

Condemnat a 34 mesos per maltractament, tenia una ordre d’allunyament de la mare dels petits

La Policia Nacional va arribar al domicili de l’actual parella de l’home després de les indagacions realitzades des que la mare va presentar a mitja tarda de dilluns una denúncia a la Prefectura Superior de Sevilla –després d’haver-ho fet a Granada– per la desaparició dels fills. L’actual parella del detingut va facilitar l’entrada dels agents al pis, on es trobava aquest amb els menors i ella no va ser detinguda.

L’home compta amb una condemna de trenta-quatre mesos per violència de gènere pendent d’execució i va ser expulsat de la Policia Local d’Alcalá de Guadaíra, a la província de Sevilla, per altres actuacions violentes per les quals fins i tot té una ordre d’allunyament de la mare dels petits i que s’investiguen al jutjat d’instrucció 3 del municipi.

La detenció culmina una operació iniciada dissabte passat, al no entregar els nens en un punt de trobada familiar a Granada després de passar una setmana amb ell.

La possible ubicació de l’expolicia va ser revelada dilluns a la nit per un dels agents que han participat en el dispositiu, que va comunicar que la seua actual parella viu a Dos Hermanas, amb la sospita que tant ell com els nens poguessin estar allotjats en aquest habitatge. La família de la dona sospitava des d’un primer moment que l’expolicia no havia sortit de territori espanyol ni s’havia allotjat en un hotel, per la qual cosa sempre van tenir sospites que no s’havia mogut de la província de Sevilla amb els menors. Minuts abans de les dotze del migdia, diverses dotacions policials es van personar al domicili i quan li van comunicar la detenció es va produir una baralla, fins que el van reduir i arrestar.

tracking