SEGRE

PANORAMA

Una jove que va fugir d’El Chicle va gravar l’intent de segrest

L’àudio de WhatsApp va suposar un gir en la investigació el dia de Nadal || Hi va forcejar diversos minuts per evitar que la fiqués al maleter del cotxe

Imatge de la Guàrdia Civil, durant l’escorcoll de la casa d’El Chicle després de l’intent de segrest.

Imatge de la Guàrdia Civil, durant l’escorcoll de la casa d’El Chicle després de l’intent de segrest.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dona de José Enrique Abuín Gey, conegut com El Chicle, va decidir deixar-lo sense coartada al conèixer-se que la noia que el va acusar d’un segon intent de segrest i agressió sexual havia gravat, de manera accidental, un àudio de WhatsApp mentre l’assassí confés de Diana Quer la intentava ficar al vehicle. Tot va succeir, presumptament, el dia de Nadal, durant el qual El Chicle hauria sortit a la recerca d’una nova Diana Quer.

Va ser aquell dia quan van saltar les alarmes al conèixer-se que una dona havia denunciat ser víctima d’un intent de segrest i d’agressió sexual a Boiro, a la Corunya, una població a escassos deu quilòmetres d’A Pobra do Caramiñal.

Segons la declaració de la víctima, la jove va ser interceptada mentre caminava per un carrer de la localitat i, després d’un forcejament de diversos minuts, va intentar ficar-la al maleter del cotxe en el qual circulava l’home. Van ser uns veïns els que van anar fins al lloc del suposat intent del segrest, alertats pels crits de la víctima.

A més, la sort i l’atzar també van tenir un paper protagonista en aquest intent de segrest d’El Chicle. I és que la víctima portava el mòbil en el moment del succés i, sense tenir intencions de fer-ho, va gravar mitjançant un missatge de veu de WhatsApp el forcejament que va tenir lloc mentre l’assassí confés intentava ficar-la al maleter de l’automòbil.

A l’arribar els veïns fins al lloc d’on procedien els crits, El Chicle va desistir de les seues intencions i va fugir, però tant la víctima com els testimonis van aconseguir memoritzar el model i una part de la matrícula del cotxe en el qual circulava José Enrique Abuín.

A més, aquestes dos proves no van ser les úniques que van portar els agents de la Guàrdia Civil fins a la detenció de l’assassí confés i suposat agressor d’aquest fet: les càmeres de seguretat van gravar com Abuín va perseguir la víctima i, després del forcejament, va abandonar el lloc. Unes dades que, després de ser creuades amb les del cas de Diana Quer, no van deixar lloc a dubtes.

tracking