SEGRE

SUCCESSOS CRIM

El jutge imputa l’assassí confés de Diana Quer per agressió sexual

L’esposa d’El Chicle també és investigada per la mort de la jove l’agost del 2016 || L’home tornarà a compareixer avui davant del magistrat del cas

L’esposa d’El Chicle, també imputada pel cas.

L’esposa d’El Chicle, també imputada pel cas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Enrique Abuín, El Chicle, i la seua dona, Rosario Rodríguez, són els dos investigats en la causa judicial de Diana Quer, que ha estat reoberta entre l’estupor dels veïns de la zona, que dipositen flors i missatges d’afecte al costat de la nau abandonada on es va trobar el cos de la jove. El jutjat d’instrucció número 1 de Ribeira ha acordat la reobertura de la causa, arxivada de forma provisional fa gairebé nou mesos i que es reprèn després de la detenció i confessió d’Abuín, que va conduir els investigadors la matinada del 31 de desembre fins a les restes de la jove de 18 anys desapareguda el 26 d’agost del 2016. En concret, a la interlocutòria el magistrat cita la possible comissió d’un delicte de detenció il·legal i un altre d’homicidi o assassinat, així com la possibilitat d’un altre d’addicional d’atemptat contra la llibertat sexual.

L’escrit agrega que no es pot descartar la participació de la dona en el cas, per la qual cosa decreta la seua investigació i exposa que és procedent prendre-li declaració.

Així mateix, s’inclou la declaració com a testimonis de dos persones més i es fixa per avui la compareixença del principal investigat, tot i que encara no s’ha confirmat si es farà de manera presencial o si serà a través de mitjans telemàtics, ja que aquest es troba pres al centre penitenciari de Teixeiro (Corunya).

Els voltants de la nau industrial abandonada a Asados (Rianxo, Corunya) s’han convertit en un altar improvisat on els veïns dipositen gira-sols, roses i semprevives al costat d’espelmes, algunes de les quals es mantenen enceses malgrat la pluja que no ha deixat de caure sobre l’edifici, ara precintat per la Guàrdia Civil, i al qual no es permet l’accés des que el cos va ser retirat.

tracking