SEGRE

CORRUPCIÓ CAS PALAU

Millet no vol “ni pensar” que se’l condemni a presó

L’expresident del Palau esperava la sentència del judici abans || L’Audiència ha convocat els acusats per al dia 15

L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i la seua esposa, Marta Vallès.

L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i la seua esposa, Marta Vallès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet va valorar ahir que l’Audiència Provincial de Barcelona hagi convocat els acusats, els seus advocats i la resta de parts del conegut com a cas Palau dilluns que ve, dia 15 de gener, per comunicar-los la sentència i va expressar la por que se’l condemni a presó: “No vull ni pensar-ho.”

En declaracions a Catalunya Ràdio emeses ahir, Millet va afirmar que esperava “abans” la resolució del cas i que espera saber què diu. El que va ser president del Palau va explicar que va anar a votar en les eleccions catalanes del passat 21 de desembre perquè ho ha fet “sempre” i va rebutjar valorar si la sentència s’ha esperat a la celebració dels comicis. “No vull parlar d’independència. Del que s’ha de parlar és de poder actuar amb llibertat”, va manifestar Millet, que va afirmar que té relació amb el que era número dos del Palau de la Música durant la seua etapa, Jordi Montull, però que encara no ha comentat l’anunci de la sentència amb ell.

Aquesta resolució, que es donarà a conèixer dos dies abans de la constitució del Parlament de Catalunya, s’entregarà a les parts en mà en paper i en un disc compacte (CD) tenint en compte el volum de la resolució.

tracking