SEGRE

POLÍTICA ESTATS UNITS

Un llibre afirma que Trump no volia ser president dels EUA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La polèmica està servida als Estats Units amb la filtració del nou llibre del periodista Michael Wolff, Foc i fúria: dins de la Casa Blanca de Trump, en el qual recull diferents declaracions de l’antic assessor de Donald Trump, Steve Bannon, i que no deixen precisament en bon lloc el president nord-americà.

De fet, Bannon acusa Trump de no voler ser president, sinó que la seua candidatura només era una estratègia per potenciar la seua imatge personal. També qualifica les reunions mantingudes entre el fill del president, Donald Jr., i el seu gendre, Jared Kushner, amb els russos de “traïció” i “antipatriota”, reunions establertes per perjudicar la seua rival, la demòcrata Hillary Clinton. Durant la campanya electoral, el llavors candidat va obligar tots els seus treballadors a firmar un acord de confidencialitat en què es prohibia fer declaracions que poguessin anar en contra d’ell, de la seua família o del seu equip, acord que inclou Bannon. L’anteriorment cap d’estratègia de Trump va ser acomiadat el mes d’agost passat sense més explicacions i ara els advocats del magnat l’amenacen amb querelles per difamació.

L’advocat de Trump amenaça amb una querella per possible difamació

Després d’això, Bannon ha volgut subratllar el seu suport al dirigent republicà. “El president dels Estats Units és un gran home”, va assegurar ahir Bannon, després que es filtrés que l’havia acusat d’“haver perdut el cap”.

tracking