SEGRE

ERC creu possible una investidura i un Govern de Catalunya telemàtics

Carles Puigdemont

JxCat situa a la Mesa del Parlament la decisió sobre la investidura telemàticaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat d’ERC Jordi Salvador veu perfectament possible que la investidura del candidat del PDeCAT a la Presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, se celebri sense que ell sigui present al Parlament així com que exerceixi la seua funció sense ser a Catalunya. "En un país amb tantes anormalitats i en un estat tan anormal és possible tot", ha assegurat Salvador en declaracions al Congrés.

Per al diputat d’ERC, "el difícil" és governar "des de la presó" o "des de Brussel·les" però ha insistit que "tot és possible" en la situació en la qual està actualment Catalunya. "L’anormal és que això estigui passant en aquest país", ha denunciat.

L’expresident català Carles Puigdemont (JxCat) i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, han tancat un acord per constituir la Mesa del Parlament i provar d’investir-lo com a president de la Generalitat,  i per això s’estudiarà la possibilitat de fer-ho de forma delegada o telemàtica. Segons han informat a Efe fonts d’ERC i de Junts per Catalunya, aquest primer acord es va tancar la passada nit durant un sopar entre Puigdemont i Rovira a Brussel·les, a una setmana del ple de constitució del Parlament.

tracking