SEGRE

PANORAMA

Troben un cadàver en un embarcador d’Amposta

El difunt té al voltant de setanta anys || Els Mossos investiguen si es tracta d’un home que està desaparegut des de dilluns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos sense vida d’un home d’uns setanta anys va aparèixer ahir en un embarcador del club nàutic d’Amposta. Un grup de remers del club de natació de Banyoles van ser els que van trobar el cadàver flotant a l’aigua, quan es disposaven a iniciar l’entrenament en un embarcador secundari de les instal·lacions. El moviment del bot en el qual viatjaven els hauria alertat de la presència del cos.

Els Mossos d’Esquadra van informar que el cadàver és d’un home amb alopècia i d’edat avançada. Tanmateix, tal com va explicar el regidor de Governació d’Amposta, Miquel Subirats, la investigació policial encara no ha pogut aclarir si el cos que s’ha trobat és el d’un home del qual dilluns es va denunciar la desaparició a la localitat. La Guàrdia Civil va assenyalar que la persona que es buscava tenia 78 anys.

L’autòpsia del cadàver i l’anàlisi dels seus efectes personals seran fonamentals per poder confirmar la identitat de la persona morta. Es dóna la circumstància que el club nàutic d’Amposta acull aquest cap de setmana la II Bandera Catalana, en la qual participen quatre-cents esportistes de tot el país. Així mateix, se celebren regates preparatòries i de promoció organitzades per la Federació Catalana de Rem. Per això, els Mossos van acordonar la zona i van tapar el perímetre amb lones durant les tasques per realitzar l’aixecament del cadàver.

tracking