SEGRE

POLÍTICA

Sáenz de Santamaría: la investidura telemàtica de Puigdemont és inassumible

Recorda que el president cessat ja ha experimentat el que és l’incompliment de la legalitat

Sáenz de Santamaría: la investidura telemàtica de Puigdemont és inassumible

Sáenz de Santamaría: la investidura telemàtica de Puigdemont és inassumibleEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat que la investidura telemàtica que pretén l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont és "inassumible i absolutament perjudicial per als interessos de tots".

Sáenz de Santamaría, que ha fet aquestes consideracions poc abans d’inaugurar la IV edició del Fòrum d’Innovació Turística, organitzat pel Grup Hotusa, ha insistit, a dos dies de la constitució del Parlament, que la pretensió de Puigdemont és "impossible" i li ha demanat que assumeixi que "ha arribat al final del trajecte".

La vicepresidenta ha recordat que Puigdemont ja ha experimentat el que és l’incompliment de la legalitat "i el que pretén continua sent tan il·legal com el que ha fet anteriorment".

Sáenz de Santamaría ha subratllada que el que Catalunya necessita és "un govern seriós" i ha defensat que el Govern "no pot estar supeditat als desitjos i interessos personals del senyor Puigdemont".

Ha incidit que "es necessita un Govern que doni estabilitat i seguretat, i això ho dóna el compliment de la llei".

Sobre les últimes enquestes publicades que donen guanyador a Ciutadans (Cs) i si això suposa canvis en el PP, la vicepresidenta ha precisat que no li hi correspon parlar de canvis perquè és "només membre de la Junta directiva i del Comitè executiu del partit".

No obstant això, ha comentat que les enquestes són "instruments de treball, uns mesos diuen unes coses i altres mesos d’altres" i ha assenyalat que el que cal fer és "operar sobre realitats".

Així s’ha referit al mandat que els espanyols van donar al Govern i que és treure el país de la crisi per afrontar la recuperació.

També ha admès que al Govern li ha tocat bregar amb una situació molt complexa i els espanyols començaran ara a valorar com l’Executiu ha afrontat la lluita contra l’independentisme.

En la trobada, que serà clausurat pel ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, participen més de 600 professionals d’empreses, institucions i entitats relacionades amb el sector turístic.

tracking