SEGRE

SUCCESSOS CRIM

Confessen la mort de la jove desapareguda al Perú

Dos homes afirmen que va morir en un accident de tirolina || Asseguren que van llançar el cos al riu, on es busca el cadàver

Exterior de la casa de l’empresari assassinat.

Exterior de la casa de l’empresari assassinat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia peruana va arrestar ahir dilluns dos persones presumptament relacionades amb la mort de Nathaly Salazar, la jove valenciana d’origen equatorià que va desaparèixer el passat dia 2 de gener al Perú. Segons va explicar un dels sospitosos, la jove va morir a l’acte al tenir un accident de tirolina al sector conegut com a Ayamoco. Segons la seua versió, es van espantar i van decidir llançar el cos al riu Vilcanota-Urubamba. El cabal del riu dificulta les tasques per localitzar el cos a causa del cabal, encara que les autoritats confien que el cadàver de la jove hagi quedat atrapat en una central hidroelèctrica situada a prop de la zona on la van llançar.

Dos agents especialitzats de l’Equip d’Intervenció Exterior de la Policia Nacional es van desplaçar fins al Perú per tal d’ajudar les autoritats locals a aclarir aquests fets. Segons van indicar fonts de la Policia Nacional, les investigacions actualment tenen com a objectiu central localitzar el cos de la dona, per a la qual cosa s’han desplaçat unitats especials de muntanya fins al lloc on s’estan els agents espanyols, i poder reconstruir els fets.

Mor assassinat un empresari de Terrassa a la seua casa de Mèxic? L’empresari de Terrassa S.D.M. va ser assassinat divendres passat a la seua casa de Mèxic, situada a l’estat de Puebla, quan tornava en cotxe amb la seua dona després de fer unes compres. Es tracta d’un dels quatre germans propietaris de l’empresa familiar Dimasa Grup de Vacarisses, situada al Vallès Occidental. La víctima era el màxim responsable de la filial de l’empresa a Mèxic, anomenada Dimamex. L’assalt va tenir lloc a l’entrada del domicili de l’empresari a primera hora de la tarda de divendres. La víctima va ser assaltada quan va baixar a comprovar una fallada al mecanisme d’obertura de la porta d’accés. Diverses unitats dels serveis d’emergència es van desplaçar al lloc dels fets però no van poder salvar-li la vida.

tracking