SEGRE

VIOLÈNCIA MASCLISME

Un nen alerta la policia en plena agressió a la mare

El menor, de sis anys, va dir que “anaven a matar la seua mare” || L’exparella de la dona la va amenaçar davant dels agents

Els pares de Diana Quer a la sortida del tanatori.

Els pares de Diana Quer a la sortida del tanatori.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de sis anys va trucar diumenge a la matinada a la policia de la Corunya avisant-los que la seua mare estava sent agredida per la seua exparella. Segons va explicar l’inspector general del cos, José Manuel Rico, el nen va dir que “l’home volia matar la seua mare”. Després de rebre la trucada del menor, dos dotacions del cos es van traslladar al domicili, situat al barri de Labañou, a la Corunya.

Quan la policia va entrar al pis, van localitzar els adults i el menor que havia realitzat la trucada, que estava donant-li el biberó al seu germà de pocs mesos. La mare va explicar als agents que la seua exparella la va colpejar a la cara i que els va amenaçar de matar-la, a ella i els fills. L’home, de trenta-un anys i veí de la Corunya, va ser detingut per violació de domicili, violència de gènere i incompliment de l’ordre d’allunyament. La dona va ser portada a l’hospital per tractar-li les ferides.

José Manuel Rico va explicar que l’agressor semblava estar “sota els efectes d’alguna substància” i que va amenaçar novament la mare i els menors davant dels agents dient que els mataria.

A la missa van assistir familiars d’altres víctimes, com els pares de Mari Luz i Marta del Castillo o la mare dels nens Ruth i José, assassinats pel seu pare.

També van assistir-hi els alcaldes d’A Pobra do Caramiñal, Rianxo i Pozuelo, així com una representació de la Guàrdia Civil pel seu treball “sense descans, professional i humà”.

Últim adéu a Diana Quer amb les famílies d’altres víctimes? Amics i familiars es van acomiadar de Diana Quer en un funeral fet ahir a la parròquia de Santa María de Caná, a la localitat de Pozuelo, on van ser convidats tots aquells que els van prestar ajuda durant aquests “mesos tan difícils”.

tracking