SEGRE

SUCCESSOS

L’Audiència de Barcelona condemna a 66 anys al "violador de l’Eixample" per quatre agressions

Complirà un màxim de vint

L'Audiència de Barcelona condemna a 66 anys al

L'Audiència de Barcelona condemna a 66 anys al "violador de l'Eixample" per quatre agressionsEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 66 anys i mig de presó a Francisco Javier Corbacho, conegut com el "violador de l’Eixample", per quatre agressions sexuals a dones entre els anys 2004 i 2016, dels quals el processat complirà un màxim de vint.

En la seua sentència, la secció 21 de l’Audiència de Barcelona dóna per provades quatre de les cinc violacions de les que la Fiscalia acusava el processat, però l’absol d’una cinquena agressió sexual a una dona estrangera, ja que aquesta no va arribar a declarar al jutjat per trobar-se fora del país.

La sentència condemna el violador, que compta amb un antecedent per abusos sexuals, per quatre delictes d’agressió sexual, tres d’ells amb l’agreujant de reincidència, i d’altres tres de robatori amb intimidació, i l’obliga a indemnitzar les víctimes amb 110.000 euros en total.

El processat, sosté l’Audiència, abordava al carrer o al portal de casa seua les víctimes, a les quals violava i robava les seues pertinences, amenaçant-les amb objectes punxants, tornavisos o ganivets.

tracking