SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Maten a ganivetades dos ancians a Bilbao

La policia busca els culpables

Els serveis funeraris traslladen un dels cossos.

Els serveis funeraris traslladen un dels cossos.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella d’ancians, tots dos octogenaris, van ser assassinats dijous a la matinada al barri d’Otxarkoaga, a Bilbao. Els cossos sense vida, que presentaven evidents signes de violència amb ganivetades i cops, els va trobar un familiar de les víctimes cap a les tres del migdia després d’intentar localitzar-los per telèfon i no obtenir resposta.

Segons van assenyalar fonts policials, l’immoble on residia la parella va aparèixer tot remogut, com si els assaltants haguessin entrat buscant-hi alguna cosa concreta. A més, les autoritats van apuntar que hi havia “molta sang” i que els autors van fer servir una gran violència contra els ancians, especialment contra l’home, que presentava nombrosos cops al cap.

Les primeres hipòtesis apunten que podria tractar-se d’un robatori. Tot i així, l’Ertzaintza manté oberta una investigació sense descartar cap possibilitat. Per la seua banda, l’alcalde de Bilbao, Juan Mari Aburto, va expressar que el seu únic desig era “que qui hagi comès aquesta salvatjada sigui localitzat, detingut i caigui sobre ell tot el pes de la justícia. Que pagui pel que ha fet”.

tracking