SEGRE

El Govern ordena impedir la reunió Puigdemont-Torrent a la seu belga de la Generalitat

Puigdemont, ahir a Copenhague

El Govern ordena impedir la reunió Puigdemont-Torrent a la seu belga de la GeneralitatEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha donat instruccions perquè la delegada de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les no permeti que es faci la reunió de l’expresident Carles Puigdemont amb el president del Parlament, Roger Torrent, als locals de la delegació de Catalunya a Brussel·les. Fonts del Ministeri d’Afers Estrangers han subratllat que també s’han donat instruccions perquè es desconvoqui la roda de premsa que estava prevista després de la reunió.

El president del Parlament viatjava avui a Brussel·les per reunir-se amb Puigdemont, a qui ha proposat com a candidat a ser investit president de la Generalitat, per comunicar-li la seua intenció de convocar el ple d’investidura per a dimarts vinent, 30 de gener.

Per la seua part, el president del Govern, Mariano Rajoy, ha assegurat avui que l’Executiu evitarà la investidura de Puigdemont com a president de la Generalitat i ha subratllat que l’Executiu recorrerà al Tribunal Constitucional en el moment en què hi hagi algun acte administratiu per part del Parlament que pretengui dur-lo a terme.

tracking