SEGRE

Puigdemont torna a Brussel·les i té previst reunir-se amb Torrent

Puigdemont, a la seua arribada la passada nit

Puigdemont torna a Brussel·les i té previst reunir-se amb TorrentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont va aterrar dimarts a la nit a l’aeroport de Brussel·les on té previst reunir-se avui amb el president del Parlament, Roger Torrent, amb qui analitzarà l’escenari polític català juntament amb quatre exconsellers fugits.

Puigdemont va arribar al voltant de les 23.10 hores (22.10 GMT) a l’aeroport brussel·lès de Zaventem acompanyat de l’empresari Josep María Matamala i un escorta i no va realitzar declaracions davant dels mitjans de comunicació que l'esperaven.

La trobada entre Puigdemont, els quatre exconsellers i Torrent tindrà lloc a partir de les 12.00 hores (11.00 GMT) a l’oficina de la Generalitat a Brussel·les i al terme del mateix està prevista una compareixença davant els mitjans. L’expresident de la Generalitat va participar dilluns en un debat organitzat per la Universitat de Copenhaguen i aquest dimarts va mantenir una reunió amb diputats dels partits d’esquerres i independentistes de les Illes Fèroe i Grenlàndia.

El Tribunal Suprem espanyol va desestimar la petició de la Fiscalia d’emetre una euroordre de detenció per sedició i rebel·lió contra Puigdemont mentre aquest romania a Dinamarca, en entendre que això "afavoriria una estratègia anticonstitucional i il·legal" en permetre-li votar en la investidura.

tracking