SEGRE

JxCat, ERC i la CUP es reuneixen al Parlament per abordar la investidura

Analitzen els passos a donar si es produís una suspensió del ple

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, als passadissos del Parlament.

JxCat, ERC i la CUP es reuneixen al Parlament per abordar la investiduraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres formacions independentistes, JxCat, ERC i la CUP, han començat aquest migdia una reunió conjunta al Parlament per abordar els escenaris que poden produir-se entorn del debat d’investidura convocat per al dimarts. La reunió s’ha iniciat passades les 12 hores en una sala situada al costat dels despatxos de JxCat i d’ERC i hi participen representants de les tres formacions independentistes, amb la finalitat d’analitzar els següents passos a donar si es produís una suspensió del ple d’investidura.

Aquesta suspensió podria produir-se si el Govern impugna la resolució del president del Parlament, Roger Torrent, en la qual designa Carles Puigdemont (JxCat) com a candidat a la investidura de president de la Generalitat, i el Tribunal Constitucional la suspèn posteriorment.

En la reunió conjunta de les tres formacions independentistes també serà debatut el programa del futur Govern, alguna cosa que en el que insisteixen tant ERC com la CUP. La CUP, en concret, té previst fer demà una reunió del Consell Polític per decidir la seua postura davant d’una eventual investidura del candidat de JxCat, Carles Puigdemont.

tracking