SEGRE

POLíTICA

JxCat estudia una querella criminal contra el Govern per la impugnació

Rull ha assegurat que no hi ha "cap candidat alternatiu" a Carles Puigdemont per a la investidura

JxCat estudia una querella criminal contra el Govern per la impugnació

JxCat estudia una querella criminal contra el Govern per la impugnacióEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Junts per Catalunya s’està plantejant presentar una querella criminal contra el Consell de Ministres, que aquest divendres preveu recórrer davant del Tribunal Constitucional la proposta per a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat.

"Ens plantegem presentar una querella criminal contra el Consell de Ministres a l’empara del Codi Penal" perquè l’acció que va anunciar ahir el Govern i que es materialitzarà és "un exercici d’intimidació de primera magnitud", ha afirmat l’exconseller i diputat de JxCat Josep Rull, en declaracions a la Cadena Ser.

Rull ha assegurat que no hi ha "cap candidat alternatiu" a Carles Puigdemont per a la investidura, perquè "aquest pla A és viable, legal, legítim i en una legalitat basada en la Constitució i en l’Estatut".

El Govern manté la seua intenció de recórrer avui davant del Tribunal Constitucional la proposta per a la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, fixada per al 30 de gener, malgrat que el Consell d’Estat no hagi avalat la seua impugnació ara de forma preventiva.

tracking