SEGRE

POLÍTICA

Marta Pascal: "Puigdemont ha de poder ser investit"

La coordinadora general del Partit Demòcrata assisteix al 2n esmorzar del PDeCAT a Alcoletge amb més de 300 associats i simpatitzants

Marta Pascal:

Marta Pascal: "Puigdemont ha de poder ser investit"MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha subratllat des d’Alcoletge que “si el President Carles Puigdemont es va poder presentar a les eleccions, ha de poder ser investit. No ens mourem d’aquest plantejament perquè els únics autoritzats per decidir qui ha de ser el president de Catalunya són els ciutadans, no Soraya Sáez de Santamaría ni Mariano Rajoy”.

Pascal, segons un comunicat del partit, s’ha referit en aquests termes a l’acord del Tribunal Constitucional que condiciona la investidura de Puigdemont a la seva presència al Parlament. “Aquesta decisió –ha afegit la coordinadora general del PDeCAT- va molt més enllà del que se li havia requerit, agreuja la crisi que viu l’Estat per negar-se a respectar el resultat de les urnes i demostra la feblesa del govern de Rajoy. Però perseverarem perquè cal restituir el president Puigdemont i donar compliment al mandat dels ciutadans”.

La coordinadora general del Partit Demòcrata ha garantit el suport del PdeCAT “a les decisions que pugui prendre el president com per exemple demanar una autorització judicial” per assistir al ple convocat pel proper dimarts. Marta Pascal ha fet aquestes declaracions des d’Alcoletge, on ha assistit al segon esmorzar del Partit Demòcrata a la vegueria de Lleida amb més de 300 persones.

També hi eren entre d’altres el coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí, el president del PDeCAT a la Vegueria de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Mollerussa i diputat del Partit Demòcrata al Parlament, Marc Solsona; i el diputat i cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Lleida; Josep M. Forné. Pascal ha recordat que el Partit Demòcrata va obtenir uns grans resultats a la demarcació el 21 de desembre i que ja treballa per reforçar l’espai polític de cara a les properes eleccions municipals “amb un projecte que s’entén i s’ocupa del poble més petit i la ciutat més gran”.

tracking