SEGRE

Puigdemont, en un missatge privat: "Això s'ha acabat, m'han sacrificat"

Carles Puigdemont a Brussel·les

Puigdemont, en un missatge difós per Telecinco: "Això s'ha acabat, m'han sacrificat"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont hauria reconegut que el procés independentista "ha acabat" i que els seus coreligionaris l’han "sacrificat" com a candidat després que el "pla de Moncloa" hagi "triomfat", segons uns missatges de text que ha difós Telecinco.

La cadena televisiva ha afirmat avui que Puigdemont va enviar aquests missatges ahir al diputat d’ERC Toni Comín, un dels exconsellers a Bèlgica, poc després que s’ajornés el debat d’investidura al Parlament, i en els quals el candidat de JxCat admet que es tornen a viure "els últims dies de la Catalunya republicana".

"El pla de Moncloa triomfa, només espero que sigui veritat i que gràcies a això puguin sortir tots de la presó perquè si no el ridícul és històric", escriu l’expresident català.

Puigdemont confessa a Comín que té clar que "això ha acabat" i que els seus els han "sacrificat", almenys a ell, i recorda les paraules del portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardá, avançant que potser caldria "sacrificar" al candidat de JxCat. "Suposo que tens clar que això s’ha acabat. Els nostres ens han sacrificat, almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo) però jo ja estic sacrificat", insisteix.

tracking