SEGRE

Tabarnia convoca la seua primera manifestació a Barcelona per al 25 de febrer

El

Tabarnia convoca la seua primera manifestació a Barcelona per al 25 de febrerEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els impulsors de Tabarnia, plataforma contrària al secessionisme, han convocat per al proper 25 de febrer la seua primera gran manifestació a Barcelona en defensa de la llibertat i ho han fet en una atapeïda roda de premsa a Madrid, protagonitzada pel seu "president a l’exili", Albert Boadella.

En la conferència de premsa, Boadella, que ha augurat que el 'proces' acabarà "malament o molt malament" i "durarà molt temps", ha titllat Carles Puigdemont d’"aprofitat, que va d’un costat a l’altre." "Ni tan sols és un bon còmic, en una escola de pallassos seria rebutjat, no seria ni un bon alumne", ha dit.

Boadella ha assegurat, en to irònic, que ell és el legítim i president i l’honorable" i ha subratllat que Tabarnia no vol trets diferencials com promouen els independentistes: "Volem ser iguals que els senyors de Saragossa, de Càceres, de Marsella i fins i tot de Brussel·les".

El president de Tabarnia ha cridat a participar en la manifestació del proper dia 25 a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, que comptarà amb una ofrena floral a Rafael de Casanova. A més s’interpretarà l’himne nacional ha informat Boadella, que ha sostingut que entonar el "Viva Tabarnia" és el mateix que cridar "Viva Espanya".

tracking