SEGRE
Boya, a la seua arribada aquest matí al Tribunal Suprem.

Boya declara davant del jutge Pablo LlarenaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exdiputada de la CUP per Lleida Mireia Boya ha arrencant la seua compareixença com a investigada a les 11.10 hores davant del jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena, que l’ha citat per un possible delicte de rebel·lió dins de la causa oberta contra responsables i dirigents del procès independentista.

Boya ha arribat a l’alt tribunal passades les 10.30 hores, on ha estat rebuda per una delegació de diputats d’ERC i un centenar de simpatitzants arribats de Barcelona i Lleida.

L’exparlamentària ha arribat acompanyada de la diputada de la CUP Natàlia Sànchez, el seu advocat, Carlos López, i el secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Sergi Miquel.

La compareixença de Boya obre una nova tanda de compareixences que inclouen figures com l’expresident Artur Mas o Marta Rovira (ERC), l’exportaveu de la CUP Ana Gabriel, Marta Pascal (dirigent del PDeCat) i Neus Joveras (Associació de Municipis per a la Independència).

Fonts fiscals han informat que no hi ha intenció de demanar mesures cautelars de gravetat contra aquestes persones per no aparèixer clars, en principi, els possibles motius per a això: la reiteració delictiva o el risc de fuga. Encara així, les mateixes fonts han explicat que tot dependrà del que manifesti cadascun dels compareixents davant el jutge Llarena.

tracking