SEGRE

Mireia Boya arriba al Suprem, on la rep una delegació d'ERC

L'exdiputada de la CUP per Lleida Mireia Boya.

Mireia Boya arriba al Suprem, on la rep una delegació d'ERCEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exdiputada de la CUP per Lleida Mireia Boya ha arribat a la seu del Tribunal Suprem passades les 10:30 hores, on està citada a declarar per un suposat delicte de rebel·lió, i on ha estat rebuda per una delegació de diputats d’ERC i un centenar de simpatitzants arribats de Barcelona i Lleida.

Boya ha arribat acompanyada de la diputada de la CUP Natalia Sánchez, el seu advocat Carlos López i el secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Sergi Miquel.

Els concentrats han rebut Boya amb crits de "no estàs sola" i "ni un pas enrere", i portant una urna en al·lusió a l’1 d’octubre i ensenyes independentistes.

Entre la delegació de diputats que ha acompanyat l’arribada de Boya al Suprem ha estat el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà; les diputades Ester Capella i Teresa Jordá i la portaveu al Senat, Mirella Cortés. També han acudit diputats del Parlament com Anna Caula i David Rodríguez, entre d’altres. La concentració ha coincidit amb diverses desenes d’afectats del Forum Afinsa.

tracking