SEGRE

PARTITS

La CUP confirma que Anna Gabriel s'ha desplaçat a Suïssa en les últimes setmanes

Està citada per a dijous pel jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena com a imputada per la causa per presumpta rebel·lió

La CUP confirma que Anna Gabriel s'ha desplaçat a Suïssa en últimes setmanes

La CUP confirma que Anna Gabriel s'ha desplaçat a Suïssa en últimes setmanesEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP ha confirmat que Anna Gabriel s’ha desplaçat a Ginebra (Suïssa) en les últimes setmanes i assegura que dimarts vinent 21 informarà de l’estratègia davant de la compareixença que l’exdiputada hauria de realitzar l’endemà davant del Tribunal Suprem.

Gabriel està citada pel jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena com imputada per la causa per presumpta rebel·lió que se segueix contra l’exgovern català i diversos líders independentistes i, segons la CUP, a més d’ella també s’han desplaçat a Suïssa altres membres de la campanya Ni una més" contra la causa judicial que se’ls ha obert.

En una nota de premsa, la CUP assegura que "en el marc de la preparació de la campanya antirepressiva, així com en l’estratègia de defensa davant de la causa general que s’instrueix des del Suprem, considerem absolutament central la dimensió internacional que podem contribuir a donar-lo".

En aquesta línia, la formació independentista assegura que el contacte amb entitats, institucions internacional i advocats vinculats a la defensa dels drets civils i polítics davant del Tribunal Europeu de Drets Humans serà una de les seues estratègies prioritàries.

El Periódico de Catalunya ha avançat aquesta nit la informació sobre el parador de Gabriel a Suïssa i en la mateixa detalla que l’advocat contactat per l’exdiputada ha defensat en altres ocasions a membres d’ETA.

tracking