SEGRE

CATÀSTROFE AÈRIA

Moren 66 persones en un accident d'avió a l'Iran

L’aparell es va estavellar contra el cim d’una muntanya en una regió remota del país || Feia la ruta entre Teheran i Yasui

Familiars de les víctimes mortals del vol sinistrat, ahir, a Teheran.

Familiars de les víctimes mortals del vol sinistrat, ahir, a Teheran.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un avió de la companyia iraniana Aseman amb seixanta-sis persones a bord es va estavellar ahir al matí en una zona muntanyosa de difícil accés al centre de l’Iran. Les autoritats van informar que l’aparell hauria pogut xocar contra el cim de la muntanya Dena, propera a la localitat de Samiron. Tanmateix, les inclemències climatològiques, unides a l’orografia de la regió, van impedir que fins al lloc de la catàstrofe poguessin arribar els equips de rescat.

De fet, el portaveu dels serveis d’emergències, Moitaba Jaledi, va indicar que no podia confirmar la mort de tots els ocupants de l’aeronau, ja que encara no s’havia pogut accedir fins a les restes de l’aparell.

No obstant, el portaveu de la companyia aèria, Mohamad Taqi Tabatabai, va assegurar que les 66 persones a bord de l’avió havien mort, segons haurien assenyalat veïns de la zona. Per la seua part, el president del país, Hassan Rouhani, i el líder suprem, Ali Khamenei, van traslladar les seues condolences a les famílies dels viatgers.

L’avió sinistrat, un ATR-72 amb més de vint anys d’antiguitat, va partir de Teheran en direcció a Yasui a les 8 del matí, hora local, i va desaparèixer del radar 50 minuts després.

tracking