SEGRE

Rovira diu al jutge que va acudir a totes les reunions que va convocar Puigdemont

Marta Rovira, a la seua arribada al Tribunal Suprem aquest dilluns.

Rovira diu al jutge que va acudir a totes les reunions que va convocar PuigdemontEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha afirmat el jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena que ella va intentar acudir a totes les reunions a què la va convocar l’expresident Carles Puigdemont. Segons fonts presents en la seua declaració davant del jutge com a investigada, Rovira ha contestat a les preguntes de la fiscal Consol Madrigal i del magistrat Llarena, i la seua compareixença encara no ha finalitzat. En la seua declaració també és present el fiscal Javier Moreno.

Rovira també ha indicat al jutge que ella va ser qui va firmar el 30 de març del 2015, en nom d’ERC, el full de ruta sobiranista amb CDC-Reagrupament, Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Aquest full de ruta preveia una declaració d’independència en 18 mesos si les forces sobiranistes aconseguien la majoria al Parlament.

Rovira ha estat assenyalada als informes de la Guàrdia Civil com a peça clau en l’organització del referèndum de l’1-O i en la posterior declaració unilateral d’independència.

tracking